Shekerinska: Ar*mata jonë, dashuria dhe lojaliteti ndaj atdheut le të ta ndriçojnë rrugën drejt së ardhmes


Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska sot me kumtim në Fejsbuk e uroi Ditën e Ar*matës.

“Urime ditëlindja A*rmata jonë. Dashuria dhe lojaliteti ndaj atdheut le të ta ndriçojnë rrugën drejt së ardhmes”, theksoi Shekerinska.

Ajo njëherit thekson se është nder dhe respekt për të që këtë vit për herë të parë Ditën e Armatës 18 Gushtin e shënojmë si Ar*matë e një vendi anëtar të NATO-s.