Shefi i shtabit komunal në Tetovë, Faton Ahmeti: “Vazhdojmë fuqishëm me kampanjën zgjedhore”


Shefi i shtabit komunal në Tetovë, Faton Ahmeti, gjatë takimit në Këshillat vendor Shkumbini dhe Shaip Kamberi, bëri thirje që të votohet fuqishëm Teuta Arifi.

“Vazhdojmë fuqishëm me kampanjën zgjedhore!
Pritje madhështore në Këshillat vendor Shkumbini dhe Shaip Kamberi!
Edhe më shumë për Tetovën tonë!
Zgjidh jetë, voto blertë!
Voto 3 Teuta Arifi, Blerim Osmani” ka thënë Ahmeti.