Shefi i diplomacisë holandeze për Maqedoninë: dëshirojmë rezultate në gjyqësor


“Kemi parë përparim në Maqedoni, por nuk është e mjaftueshme. Dëshirojmë të shohim rezultate në luftën kundër korrupsionit dhe shtet të së drejtës”, kështu ka deklaruar ministri i Punëve të Jashtëm i Holandës, Stef Bllok para mbledhjes në Këshillit për punë të përgjithshme në Bashkimin e Evropian në Luksemburg, njofton Portalb.mk.

Bllok duke komentuar më tej, ka thënë se përparim është parë edhe në Shqipëri – e cila po ashtu mori datë për nisjen e bisedimeve.

“Ne pamë përparim në dy shtete”, tha Bllok.

Baby Boo