Shaj shqip, shaj anglisht shqiptari rreh 2 persona në mës të Londrës!


Padyshim rastet nuk do ndalen vetëm me ato që kemi parë.

Një tjetër shqiptar ka dhuruar “spektakël” në Londër teksa konfliktohet fillimisht me një shtetas londinez, e më pas pjesë e sherrit bëhet edhe një tjetër person.

Nuk dihen shkaqet e nisjes së sherrit, por duhet thënë se londinezi e ka acaruar keq shqiptarin, i cili nuk i ka kursyer të sharat jo vetëm në anglisht, por edhe në shqip.

Shqiptari ishte i shoqëruar nga vajza e tij, e cila dëgjohet kur dëshpërimisht gjatë gjithë kohësh thërret, “babi, babi, o ba, stop. Babi please. Hajde ikim o ba”, në mënyrë që të largohen, por shqiptari vazhdon dhe ndjek londinezin rreth e përqark makinave, ndërsa dëgjohet që shan:

“Do të q* ropt. Motherfu*ker.”

Ai mbërthen një tub hekuri për t’i gjuajtur londinezit, por fatmirësisht nuk arriti ta zinte dhe në tentativë për t’i gjuajtur me ç’kishte në dorë shqiptari, padashje prek makinën e një tjetër personi, i cili irritohet dhe përfshihet në sherr.

Ata konfliktohen me grushte dhe shqelma. Në fund shqiptari me vajzën largohen para se policia të vinte, ndërsa londinezi tregon forcën duke i gjuajtur me shkelma makinës së tij.