Shabani: “Erdhi koha t’a ndëshkojmë me votë Dimitrievskin”


Amir Shabani:
Erdhi dita ta ndëshkojmë me votë këtë antishqiptar.
Ky njeri, për 4 vite, perveçse nuk punoi pothuajse asgjë në pjeset shqiptare, u kujdes që edhe ti provokoj shqiptarët duke ngrit flamurin e ish Jugosllavisë si dhe duke ofenduar shqiptarët e Republikes së Kosoves!
Maksim Dimitrievski, do t’ju shërbej si mësim gjithë politikanëve në të ardhmen, së nëse punojnë kundër shqiptarëve, do të digjen ashtu sikur do të digjet ky vet më 17 tetorë…!