Sermine Purrini bartëse e listës së këshilltarëve në Çair!


Sermine Purrini shkruan: “Të mirë e të dashur Çairçanas,
Ndjej nder, kënaqësi dhe përgjegjësi të madhe të jem bartëse e listës së këshilltarëve në Komunën e Çairit nga radhët e BDI-së.

Deri më tani Visar Ganiu , sëbashku me skuadrën e tij ka bërë një punë të admirueshme si kryetar miqësor për komunitetin e Çairit.
Prandaj, unë i them PO Visar Ganiut për të vazhduar sëbashku këtë rrugëtim dhe duke bashkëpunuar të japim më të mirën tonë për një Çair më të gjelbër, më të pastër, më të afërt dhe më rekreativ për të gjithë banorët dhe vizituesit e këtij ambienti tonë të bukur!🍀”