Serbia të martën në Vranje, do të vaksinoj 100 punonjës të mediave nga Maqedonia e Veriut

Cervical Cancer Vaccine

Kabineti I Presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, ka konfirmuar se 100 gazetarë nga RMV-ja, me ftesë të Shoqatës së Gazetarëve të Serbisë, do të vaksinohen kundër COVID-19 – njofton korrespodenti i MIA-s nga Beogradi.

Edhe Kryetari I Shoqatës së Gazetarëve të Serbisë, Vladimir Radimiroviq ka deklaruar se “SHGS-ja me kërkesë të Asociacionit maqedonas të gazetarave, ka kërkuar edhe I është miratuar nga Kabineti I Vuçiqit, që në qytetin Vranje të Martën të vaksinohen 100 punonjës të mediave nga RMV-ja, si dhe të njëjtit do të rivaksinohen.