Serbët vendosin një kryq gjigant në Mitrovicë, shqiptarët ndihen të provokuar (VIDEO)

Një kryq i madh është vendosur në një shkëmb të lartë midis Zveçanit dhe Mitrovicës, jo larg Kalasë.

Bëhet fjalë për shenjën e lartë 4.6 metra dhe 3.1 metër të gjerë.

Shqiptarët po e konsiderojnë si provokim.

Baby Boo