Senad Idrizi dhe Amir Asllani, dy biçiklstët të cilët kanë nisur për Haxh kanë arritur në këtë qytet të bukur

Sanad Idrizi dhe Amir Asllani të cilët para 10 ditëve janë nisur për Arabine Saudite, konkretisht për të kryer Haxhin në Meke këto ditë ata gjenden më Stamboll.

Baby Boo

Këto ditë do të pushojnë në qytetin e bukur të Stambollit e më pastaj do të vazhdojnë për Bursa, Eskishehir, Mersin për të arritur në Egjipt./Pa Censurë