Sëmundja e qenit gati i mori jetën, historia e pabesueshme e ish-futbollistit të Dinamos

Ervin Duçellari është ish-futbollisti i Dinamos me një histori shumë të pabesueshme jete. Në moshën 13-vjeçare, ai u sëmur pasi preku një qen me mikrobe dhe aty filloi i gjithë kalvari i jetës së tij. Në një lidhje me Skype për “Abc e Mëngjesit”, Ervini ka treguar të gjithë historinë nga operacioni i vështirë te jetesa drejt Anglisë.

“Në moshën 13-vjeçare, unë isha i dashuruar pas qenve dhe mora një sëmundje që quhej ekinokokozë dhe nga kjo sëmundje duhej të bëja një operacion që ishte shumë i rrezikshëm në atë kohë. Ka qenë viti ’93. Pas shumë vuajtjesh operacioni u krye dhe rikuperimi ishte i shpejtë.

Baby Boo