Sela shpall fitoren

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Zijadin Sela ka folur para mediave ku ka thënë se koalicioni ASh-Alternativa ka korrur fitore në shumicën e komunave në Njësinë 6 edhe atë Gostivar Bogovinë Vrapçisht Bërvenicë Tearcë.

Baby Boo

Ai poashtu ka thënë se kanë fituar në Haraçinë e cila është kthyer në bastion të shqiptarëve Gazibabë Kumanovën legjendare dhe në Studeniçan.

Sela poashtu ka thënë se kanë fituar në Saraj por ka ndodhur fenomeni i mbushjes së kutive të cilat do ti ankimojnë. Sela ka thënë se presin rezultatet përfundimtare ku bëson se kanë fitoren e sigurtë.