Sela për RTK: Ligji për shqipen u bë me këmbëngulësinë e ASH-së


Lideri i ASH, Ziadin Sela theksoi në një intervistë për RTK se Ligji për gjuhën shqipe erdhi si rrjedhojë e këmbëngulsisë së ASH sepse atë kohë ASH kishte fuqinë kushtëzuese.

“Qeveria me këtë ligj përpiqet të manipulojë opinionin dhe të njëjtin ta keqpërdori për zgjedhjet presidenciale apo eventualisht të parakohshme parlamemtare me faktin që del mu tani në gazetën zyrtare, pra po qe se mundet të del tash në gazetën zyrtare ngelet shumë hapairë për të dyahuar mbi manipulimin se pse nuk doli në gazeten zyrtare shumë më heret”, shtoi Sela.