Sela: “Nuk ka ndryshuar BDI-ja, por LSDM është bërë si ata: Janë zhytur në krim dhe korrupsion“


Ziadin Sela sonte nga Bogovina ka komentuar edhe deklaratën e Zaev në TV SHENJA, i cili tha se BDI ka ndryshuar shumë.

“Mua më duket se Zaevi është kthyer në Ali Ahmeti dhe LSDM si BDI-ja, prandaj i duket se BDI ka ndryshuar shumë. Por realisht LSDM- ja është bërë si BDI-ja, të zhytur në korrupsion dhe që kanë ndërtuar një regjim tjetër”, tha Sela.