Sela nuk ka ftesë, Bilall Kasami do të marrë pjesë në takimin e liderëve

Takimi i sotshëm i liderëve do të mbahet pasdite, në formatin 2 lider të qeverisë dhe 2 lider të opozitës

Baby Boo

Në këtë format partitë që janë thirur për këtë takim janë:LSDM, BDI, VMRO-DPMNE dhe BESA e Kasamit.
Zijadin Sela nuk do të marrë pjesë në këtë takim pasi nuk ka marrë ftesë. Nga partia e Ksamit sqarojnë se ftesa ishte e pritshme pasi përfaqësuesi i tyre është në përbërjen e KSHZ.
Para këtij takimi ishte dilema se kush do të përfaqësojë opozitën, Sela apo Kasami, por kryeministri ka zgjedhur Kasamin.Pa Censurë

Restorant Lumare