Sela nga Saraji: “Votoni ndryshimin, votoni për Qerim Mamutin“


Karavani i opozitës, ASH-AA u ndal në Saraj këtë mbrëmje në të cilën bëri thirrje për votimin e kandidatit të këtij koalicioni për Sarajin, Qerim Mamutin.

Kreu i ASH-së Ziadin Sela iu bëri thirrje shqiptarëve dhe banorëve të kësaj ane ta votojnë Qerim Mamutin, një njeri të ndershëm që do ti prij në 4 vitet e ardhshme Sarajit të ndershëm.

Kandidat i opozitës për komunën e Sarajit është Qerim Mamuti, ndërsa bartës liste për këshillin komunal është ish futbollisti, Ertan Demiri.