Sela në Kopenhagë në bashkëbisedim me mërgatën: Shumë dashuri për mëmëdheun me shpresë që 12 prilli të jetë festë

Pas vizitës së liderit të ASH-së, Ziadin Selës në dy qytetet e mëdhaja, Hamburg dhe Berlin, sot bashkë me ekipin e tij ka udhëtuar në Kopenhagë të Danimarkës, ku ka pasur një bashkëbisedim me mërgatën.

Baby Boo

Postimi i plotë i Ziadin Selës:

Në Kopenhagë të Danimarkës, në bashkëbisedim me mërgatën. Shume dashuri për mëmëdheun me shpresë që 12 prilli të jetë festë dhe vizitë për ta.