Sela: Naser Zyberi nuk mund të bëhet Avokati i Popullit, ai post i takon opozitës

Lideri i ASH-së Ziadin Sela në Click Plus ka deklaruar se Naser Zyberi nuk mund të bëhet Avokat i popullit. Ai tha se ky post i takon opozitës dhe do ta bllokojnë kuvendin për të mos lejuar zgjedhjen e tij.

Baby Boo

Restorant Lumare