Sela: “Ky nëntor i mbushur plot me dhimbje të jetë i fundit për shqiptarët”


Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela përmes një postimi në Fejsbuk ka uruar shqiptarët për 28 nëntorin, Ditën e flamurit.
Sela në telegram urimin e tij ka dëshiruar që ky nëntor i mbushur plot me dhimbje, lot, trishtim e pikëllim të jetë i fundit për shqiptarët.

Baby Boo

“Të gjejmë forcën që së bashku të nxjerrim mësim, të reflektojmë dhe të ringrihemi për t’u bërë më të fortë se kurrë. Të kujtojmë të kaluarën e lavdishme, të mbrojmë dhe të punojmë për të ardhmen. Të ruajmë ndjenjën e përgjegjësisë duke hapëruar drejt sfidave të reja, që të shohim veten tonë më të ndritur, më të ngritur, më të lirë e të barabartë. Gëzuar dhe për shumë mot festa e Flamurit”, ka shkruar kryetari i ASH-së, Ziadin Sela.