Sela ‘kthehet’ te Kasami!?


Bilall Kasami dhe Zijadin Sela janë duke u marrë vesh për grup të ri parlamentar opozitar në Parlament, kanë njoftuar për Tv 24 burime partiake. Të njëjtat burime, kanë thënë se anëtari i pestë , i domosdoshëm për formimin e grupit parlamentar, mund të jetë deputeti i njërës prej bashkësive më të vogla etnike në Parlament, me të cilin poashtu janë duke u zhvilluar negociata, transmeton Gazeta Lajm.
“Kjo do të thotë se Afrim Gashi dhe dy deputetët e tij nga krahu i Shkupit te Besa, do të mbeten pa grup parlamentar nga dita e premte kur do të bëhen pjesë e qeverisë. Se grupi parlamentar duhet të deklarohet se si do të funksionojë paralajmëroi edhe kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi. Deputeti i Besës së Bilall Kasamit, nga ana tjetër thotë se ata janë opozitë”, raporton TV 24.