Sela: Kandidat shqiptarë për president, ka ardhur koha!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka deklaruar se partia e tij, do të ketë kandidat në zgjedhjet presidenciale ndërsa ka shtuar se ka ardhur koha që një shqiptar të jetë kryetar i shtetit.

Baby Boo

“Aleanca për Shqiptarët do të ketë kandidatin e saj dhe emrin do ta publikoj pasi të dakordohemi në shqiptar të jetë president i shtetit dhe kështu të dërgojmë mesazh se Maqedonia është liruar nga par shoqëri për të gjithë”, ka thënë Sela.

Ai ka thënë se nuk do të kandidohet për president. Sipas tij, president konsensual i konvenon vetëm “ Unë nuk dëgjoj se do të ketë kandidatë konsensual. BDI tërë vitin dakordohet. Konsensual ishte ed BDI-së dhe VMRO-DPMNE-së. Kështu shqiptarët i ndihmuan Ivanovit të fitoj Stevo Pendarovskin. Për përgjegjësi dhe nuk e pranojnë presidentin. Tani përsëri lëshohen në të njëjtën lojë për presidentin k Ai ka shtuar se Aleanca për Shqiptarët është për zgjedhje të parakohshme parlamentare.Shenja