Sela: Haraçina u kthye në bastion të shqiptarëve, fitojmë edhe në shumë komuna të tjera

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në emër të koalicionit uroj aktivistët e Aleancës dhe Alternativës për betejën që kanë bë gjatë ditës së sotme.

Baby Boo

“Sipas analizës që kemi bë, kemi fituar apo jemi përpara në Gostivar Bogovnjë Bërvenicë Tearcë. Jemi duke pritur rezultatet prej Tetove ku situata po shkon barazi. Kemi fituar bindshëm në Haracinë. Haraçina po kthehet në bastion të shqiptarëve. ASH-së po udhëheq në Studeniçan, Kumanovë. Në Saraj ka ndodhur fenomeni i mbushjes së kutive, ne do ti ankimojmë këto rezultate”, tha Sela.