Sela: Ende montohen raste kundër shqiptarëve, për maqedonasit s’vlejnë ligjet


Në një intervistë për Alsat M, kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela tha se zgjedhjet e reja parlamentare duhet të mbahen pasi pushteti ka dështuar në të gjitha fushat. Ai akuzoi pushtetin edhe për ikjen e ish kryeministrit Gruevski dhe njërit nga të dënuarit për tentim vrasjen e tij.