Sek*uestrohen mbi 30.000 mjete piroteknike në Bit Pazar


Nëpunësit policor nga Departamenti i Policisë Kr*iminale – Sektori për Tregti të palejuar me Dr*ogë, Ar*më dhe Materie të Rr*ezikshme dhe SPB Shkup sonte në rajonin e Bit Pazarit në Shkup në rrugën “192” se*kuestruan mbi 30.000 copë mjete piro*teknike.

“Lidhur me rastin janë arr*estuar dy persona”, informojnë nga MPB-ja.
Pas dokumentimit të rastit do të vijojë parashtresë përkatëse.

Baby Boo