Sek*sologu mesazh për kosovarët gjatë verës: Mos e shmangni sek*sin, i nxehti mposhtet me të nxehtë

Sek*sologu Hajrullah Fejza ka përçuar një mesazh tek publiku kosovar lidhur me marrëdhëniet sek*suale përgjatë stinës së verës.

Baby Boo

Fejza, në emisionin ‘Natë Vere’ të transmetuar në T7, ka bërë një analogji interesante teksa ka shpjeguar shkencërisht mënyrën e ftohjes së trupit pas aktit in*tim.

“Për shkak se jemi në verë, po iu them se edhe pse është nxehtë mos e shmangni sek*sin, sepse sek*si është i nxehtë dhe është ajo formula që i nxehti mposhtet me të nxehtë. Pasi që të kryhet marrëdhënie sek*suale, trupi ftohet dhe është në gjendje sikur të qëndrohet në një ambient me klimë”, ka deklaruar ai.