Sekretari shtetëror në Ministrinë e Bujqësisë nënshkruhet në gjuhën shqipe , të punësuarit maqedonas revoltohen


Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave, Nefris Çelik u ka dhënë urdhër punonjësve të kësaj ministrisrie se në dokumentat ku duhet ai të nënshkruhet, emri i tij të jetë i shkruaj në gjuhën shqipe, pra në alfabetin latinik dhe jo në gjuhën maqedone, transmeton Pa Censurë.

Për këtë shkak të punësuarit në këtë ministri janë revoltuar dhe kanë thënë se kjo praktikë e ndjekur nga funskionerët shqipëtarë është antiligjore./Pa Censurë