Sefer Selimi i kundërpërgjigjet Bujar Osmanit

Drejtori i OJQ “Democracy Lab” Sefer Selimi, ka kundërshtuar ashpër zv.kryemnistrin Bujar Osmani pasi i njëjti ka shkruar në profilin e tij, se secili duhet të mbroj pragun e shtëpisë së vetë!

Selimi ka shkruar: “A pse egziston shteti dhe pse z. Osmani dhe të gjithe funksionarët tjerë marrin rroga nga qytetarët? Zbatoni ligjin dhe rekomandimet që i keni sjell vetë. Aq!”

Baby Boo