Seancë gjyqësore për rastin “Tank”


Në Gjykatën Penale sot do të vazhdojë gjykimi për lëndën e Prokurorisë Speciale “Tank” i cili ka të bëjë me blerjen e “Mercedesit” super luksoz me kosto prej 600 mijë euro.
Të akuzuar kryesor janë ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish ministrja e Brendshme Gordana Jankullovska dhe ish ministri ndihmës në MPB Gjoko Popovski.

Në seancën e fundit, Gjykata solli vendim që Gordana Jankullovska të gjykohet në proces të ndarë.