Seancë e re gjyqësore për lëndën “Trust”

Në Gjykatë Penale për sot është paraparë të vazhdojë seanca për lëndën e PSP-së “Trust”, ku i akuzuar është biznesmeni Sead Koçan dhe dy persona fizik dhe tre persona juridik, në mes të cilëve edhe drejtori i firmave “Transmet”, “Sileks”, “Vato” SHPK, për pjesëmarrje në tenderin e Elektranave të Maqedonisë.

Të akuzuarit dyshohen se me dokumente false kanë kurdisur tender në ELEM me vlerë prej 17 milionë euro.

Baby Boo