Së shpejti vjen rryma e lirë në Maqedoni (VIDEO)

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe Ministrja e Energjisë e Republikës së Bullgarisë Temenuzhka Petkova, sot në Sofje, prani të kryeministrave të të dy vendeve Zoran Zaev dhe Bojko Borisov nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit mes dy ministrive për bashkimin e tregjeve të energjisë elektrike midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë.

Baby Boo

+ VIDEO/ Së shpejti vjen rryma e lirë në Maqedoni

+ VIDEO/ Së shpejti vjen rryma e lirë në Maqedoni https://www.almakos.com/se-shpejti-vjen-rryma-e-lire-ne-maqedoni-video/

Publiée par Almakos.com sur Vendredi 18 mai 2018