S’BEHET BUKE ME KRUNDE


Nga Shpëtim Pollozhani

Kryetari derdimen i derzhaves ende nuk e nenshkruan mareveshjen per emrin e ri te vendit dhe ate per gjuhen shqipe, mirepo, sipas Regullores se parlamentit, ilaçi eshte tek votimi i dyfishte ose votimi i perseritur ne parlament me ç’rast do te kalonte edhe marreveshja me Greqine edhe ligji i Gjuhes shqipe.

Gjithnje ne opinion permendet vetem Marreveshja me Greqine, Ligji per Gjuhen shqipe nuk duket askundi, sikurse qe nuk permendet as edhe ndonje kerkese ose kushtezim i shqiptareve rreth Referendumit.

Shqiptaret kurre nuk kane qene me amorfe, me impotente dhe kaqe indiferente ne nje kohe kur vota e tyre eshte vendimtare per egzistencen e derzaves.

Baby Boo