Sarandë: I riu i shpëton nga mbytja babë e bir

Një i ri është shndërruar në një hero.Pas ai ka arritur t’i shpëtoi nga mbytja dy persona. Ngjarja ka ndodhur në Sarandë në lumin e Çukës. Andi, rrezikoi jetën e tij duke i shpëtuar babë e bir të cilët kishin hyrë në një zonë ku nuk lejohet.

Sipas raportimit të mediave rasti ka ndodhur për shkak të tabelave orientuese të cilat mungojnë dhe mund të përbëjë rrezik për pushues të tjerë.Fatmirësisht sot dy personat që për pak u mbytën janë në gjendje të mirë shëndetësore ku po marrin mjekim në spital.

Baby Boo