Saraj, Likova dhe Haraqina janë për Evropë

Deri në ora 18:30 votuan 34,74% e votuesve. Kështu u tha nga anëtarët e Komisionit Shtetëror Zgjedhor në konferencën për shtyp të fundit për jehonën e votuuesve, raporton Flaka.

Baby Boo

Statistikat tregojnë që në qytetet shqiptare numri i votuesve është gati identik me qytetet e banuara me maqedonas.

Saraj 67,62%

Likova 54,08%

Haraqina 49,36 %

Dibra 36,19%

Zhelina 40,75%