Saraj: Arr*estohet 54 vjeçari

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se sot në Saraj është arrestuar një 54 vjeçari nga Shkupi.
Ai kërkohej me fletarr*est për mbajtjen e dënimit me bu*rg prej 6 vjetësh e 2 muajsh.

Baby Boo

“Më 09.12.2021 para objektit hotelerik në Saraj, policët e Njësitit të policisë intervenuese kanë arr*estuar B.T.(54) nga Shkupi. Për të ishte shpallur fletarrest për mbajtjen e dënimit me burg në kohëzgjatje prej 6 vjetësh dhe 2 muaj. Me kërkesë të Bu*rgut të Prilepit, personi do të dërgohet në bu*rg për mbajtjen e dënimit”, qëndron në njoftim.