Sarafov: “Nuk ka asnjë dëshmitarë okularë të ngjarjes”

Prokurori Sarafov theksoi se sheh shumë spekulime përfshi edhe atë me çështjen e dëshmitarëve okularë. Sipas tij nuk ka asnjë dëshmitar okular të ngjarjes.

“Fillimisht janë marrë në pyetje dy nga pasagjerët e autobusit, të cilët ishin zgjuar në momentin e aksidentit. Të dy japin informacion objektiv, shqyrtohen individualisht dhe deklaratat e tyre përputhen, prandaj ne i konsiderojmë ato si jashtëzakonisht të sakta. Dy të tjerë që janë në spital sot do të merren në pyetje, tha Sarafov.

Baby Boo