Sapo ndodhi një skandal i madh në Eurovision (VIDEO)


Para pak çastesh ka ndodhur një skandal në Eurovision.

Përderisa po këndonte këngëtarja britanike SuRie, një person është futur në skenë.

Ai madje ia ka marrë mikrofonin nga duart.

Por, këngëtarja si profesioniste e vërtetë nuk është hutuar dhe ka vazhduar fuqishëm. Sigurimi u vonua pak por reagoi duke larguar personin nga skena.

Baby Boo