Sanksionohen 474 persona për mosmbajtje të maskës


Gjatë natës së kaluar (04/05.07.2020) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar 474 shkelje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet që ja miratuar Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Baby Boo