Sanksionohen 384 shoferë në Shkup, konfiskohen 4 motoçikleta


Ministria e Punëve të Brendshme njofton se policia e shtetit gjatë një aksioni të zhvilluar mbrëmjen e djeshme në Shkup ka sanksionuar 384 persona, 21 prej të cilëve pa patentë shofer, 138 persona janë sank*sionuar pët tejkalim të shpejtësisë. Janë detektuar dhe sank*sionuar 20 automjete teknikisht të parregullta, janë sank*sionuar 20 motoçiklistë ndërsa janë kon*fiskuar 4 motoçikleta.

MPB gjithashtu njofton se janë marrë edhe 88 masa për parkim të jashtëligjshëm, 72 mjete janë larguar përmes karrotecit.
Sa i përket mosrespektimit të masave shëndetësore, MPB njofton se janë sanksionuar 66 qytetarë për mosmbajtje të maskës.