Sami Lushtaku: Djali i humanistit Halil Kastrati ka nevojë për lutjet tona


Djali i hoxhës dhe humanistit, Halil Kastrati është duke vuajtur nga një sëmundje.

Ish kryetari i Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku ka publikuar një status në profilin e tij në Facebook ku thotë se Uvejsi ka nevojë për lutjet tona.
“Uvejsi, i biri i hoxhës dhe humanistit të madh shqiptar Halil Kastrati, ka nevojë për lutjet tona. I lutemi Zotit që Uvejsi sa më shpejt të gjejë shërim dhe të gëzojë shëndet të plotë”, ka shkruar Lushtaku.

Baby Boo