Safet Bishevac pozitiv me coronavirus


Safet Bishevac, një ish-deputet dhe ish-gazetar, është pozitiv me coronavirus.

Informacionin e shpërndau në Facebook dhe shkroi se ka respektuar masat e mbrojtjes.

“Ndihem mirë, deri më tani nuk kam probleme. Së bashku me familjen, në periudhën tjetër do të jemi në vetizolim dhe nën mbikëqyrjen e mjekut amë”, ka shkruar Bishevac.

Baby Boo