Sadulla Duraku “godet” shqiptarët e LSDM-së: Mos u bëni bashkë me “shkaun”!


Per një Post Udhëheqesi-Komandiri në Polici e ne Administratë, mos u bëni bashkë me Shkaun, ka thënë ministri i ekologjisë, Sadulla Duraku në tubimin e djeshëm të BDI-së në Likovë. Duraku, i cili është edhe nënkryetar i BDI-së, ka aluduar se LSDM është pasardhëse e komunistëve”, transmeton Gazeta Lajm.

“Dikur në Komunizem në këtë sallë ishin po ata Komunistet-Maqedon e Shqiptarë të asaj kohe te cilet me Politikën e Tyre i persekutuan, i shkelen dhe përbuzën Shqiptarët”, ka thënë Duraku duke folur në sallen e ish Komitetit në Kumanovë!

Baby Boo