Sabri Fejzullahu pas aksi*dentit tra*gjik: Zemra gjak po më pikon, loti për ju nuk ndalet

Ngjarja tra*gjike e ndodhur në Kroaci ka tronditur të gjithë.
Autobusi me targa kosovare që po udhëtonte nga Gjermania drejt Kosovës është aksi*ndetuar, ku kanë humbur jetën 10 persona dhe 44 tjerë janë lënduar.

Baby Boo

Për këtë ka reaguar së fundmi edhe Sabri Fejzullahu i cili ka bashkëndjerë me familjarët e vik*timave.
“Zemra gjak po më pikon për ju. Eh sa shumë e doni tokën e bekume të Kosovës. Ju bekoftë perëndija. Loti për ju nuk ndalet o buka e jonë”, ka shkruar këngëtari.