Sa para janë ofruar organizatës “Eco Guerrilla” që ta mbyllin gojën?


Sot në emisionin “10 minuta” Arianit Xhaferri nga organizata Eco Guerilla ka sqaruar se materiali që prodhon Jugohrom ne tregjet botërore ka pesuar rritje të çmimit. Për këtë shkak tentohet që fabrika të hapet sa më shpejt. Mes tjerash ai sqaron se ka patur tefonata anonime dhe disa lajmetar të dërguar nga Jugohrom që ta mbyllin gojën për nje shumë qindra mijëra euro. Ai këto kërcënime dhe tentime për rryshfet që ta mbyll gojën i ka paraqitur në polici./Pa Censurë

Baby Boo