Sa para dhuroi Haradinaj për Aurorën e sëmurë

Ka pak kohë që këngëtari dhe deputeti Labinot Tahiri ka nisur aksionin intensiv për të mbledhur para për shërimin e Aurora Krasniqit, percjell Fakte.

Sot këtij aksioni i është bashkuar edhe kryeministri Ramush Haradinaj, të cilin Labi me një postim në Instagram e falënderoi për dhurimin e 500 eurove.

“Edhe kryeministri, Z. Ramush Haradinaj, ndihmoi Aurora Krasniqi!

Është shumē e rëndësishme që të realizohet mobilizimi në diçka të mirë! Në këtë rast, jam shumë krenarë që dhe elita politike, normalisht me mundësitë e veta, u janë bashkuar aksionit; ta ndihmojmë, Aurora Krasniqin.

Familja Krasniqi dhe ne, të jemi mirënjohës, Z Kryeministër”.

Baby Boo