Sa do të kushtojnë testet e shpejta për COVID-19 në Maqedoni?!

Dërgesa e 4.000 testeve të shpejtë për COVID-19 duhet të mbërrijë në vend javën e ardhshme. Pesë kompani testet e të cilave janë dhënë drita jeshile nga OBSH janë në garë për të blerë testet prej tyre. Këtë për “Kanal5” e deklaroi drejtori i Qendrës Shëndetësore Viktor Isijanovski.
Nëse ata arrijnë në kohë, pacientët do të pranohen në Poliklinikën në Gjorçe Petrov, e cila do të ndodhte për rreth dhjetëra ditë.

Baby Shop Charli

Testi do të kushtojë një maksimum 1000 denarë.
Isijanovski e deklaroi këtë për “Faktor” disa ditë më parë.
Kjo do të jetë një mundësi e mirë për secilin pacient për të kontrolluar nëse kanë simptoma të gripit ose Covid-19 dhe të kursejnë para.
“Testet do të kryhen nga 15 deri në 20 minuta dhe rezultatet do të merren menjëherë”, tha Isijanovski.

Restorant Lumare