Ruskovska: Së shpejti padi për Rashkovskin


He*timi i ish-Sekretarit të Përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovski, është në fazën përfundimtare, tha shefja e Prokurorisë për ndjekjen e kr*imit të organizuar dhe ko*rrupsionit, Vilma Ruskovska.

Është duke u he*tuar se si Rashkovski mund të sigurojë një garanci prej rreth 500 mijë eurosh për të zëvendësuar masën e parabu*rgimit me arr*est shtëpie, ndërsa he*timi përfshin pyetjen se nga vijnë paratë e Rashkovski për hacienda në Pobozhje.

“He*timi është në fazën përfundimtare. Ne morëm ekspertizën materialo-financiare. Pritet një ekspertizë tjetër, ajo duhet të arrijë javën tjetër dhe kjo dhe të dyshuarit do të thirren për të dhënë mbrojtjen e tyre, nëse duan”, thotë Ruskovska.