Ruskoska: Nuk mendoj se Mijallkov do të arr*atiset

“Nuk mendoj, sepse nëse mendonte të arr*atisej, do të arra*tisej deri më tani”, kështu deklaroi shefja e Prokurorisë për Ndjekje të Kr*imit dhe Korrupsionit Villma Ruskoska në pyetjen e gazetarit nëse ajo mendon se ish-shefi i DSK, Sasho Mijallkov do të arr*atiset nga arr*esti shtëpiak.

Baby Boo
Pekon Bakery
Restorant Lumare