“Runi femnat se po vi prej Gjermanisë me një “AMG“ për në Kosovë”, paralajmëron mërgimtari


Në rrjetin social facebook, është shpërndarë një postim nga një djalosh që nuk dihet se a është me të vërtetë nga Gjermania apo nga Kosova ku shprehet: “Runi femnat se po vi prej Gjermanis me ni AMG .” në drejtim te vendasëve kosovarë.

Si duket ai e ka bërë këtë në formë satire dhe është më shumë postim satirik se sa që duket i vërtetë.
Në vazhdim keni pamjen e postimit, gjykojeni vetë.