Rrëfen krizën i varuri nga droga! (VIDEO)

Në Maqedoni në një vend me 2 milion njerez,  10.500 janë përdorues të  rregullt të drogës.

Të dhënat jozyrtare të cilat ne i kemi marre ne dispozicion, jan në një disproporcion të plotë me te dhënat zyrtare që deklaron MPB.

Baby Boo

Nga 10.500 perdoruesit e drogës 40% e këtij numri janë vetëm në Shkup, por Tetova dhe Gostivari nuk janë përjashtim.

Në Tetovë dhe Gostivar numri i të varurve nga droga ashtu siç pohojnë burimet tona të informacionit, numri i përdoruesve të  droges shkon deri me  4.000 perdorues te rregullt.

Por ajo që është me shqetësuese, sot këto konsumatorë të drograve janë në mesin tonë të perditshem, pasi vetem 20% e këtij numri janë në qendrat rehabilituese…  Cfarë me të tjerët që nuk rehabilitohen?

Në një rrëfim eksluziv nga një i varur nga droga, kemi ndjesinë që ai ka kur përjeton nevojën për këtë lëndë narkotike.

E vështirë ta tejkalojnë të vetëm, ju duhet ndihma e intstitucioneve dhe përkrahja e miqve.

Se sa të vështirë e kanë krizën dëgjohëni në video!