Rrustemi: Sela merret me Ali Ahmetin, Omeri me mua dhe të dy dështojnë

Më vie keq që i shkoi jeta Ziadin Selës duke u merrë me Ali Ahmetin dhe Omer Ajdinit po i shkon jeta duke u marrë me mua. I them Omerit të mos merret me mua dhe me BDI-në sepse do të dështoj siç ka dështuar kryetari i partisë së tij.

Baby Boo

Unë jam vetëm 8 muaj zv.drejtor tek Agjencioni për Rini dhe Sport dhe është bërë mjaft në këtë drejtim për tu respektuar gjuha shqipe si në tabela por edhe në fusha tjera.


Restorant Lumare