“Rrushe” po i afrohet fundit të sezonit – Episodi fascionues është këtu!


Episodi i nëntëmbëdhjetë i serialit vendor “Rrushe” u publikua në gjirafaVideo. “Rrushe” po afrohet drejt fundit të sezonit dhe me këtë episod arrihet pika kulminante e serialit, ku përballja me të vërtetën dhe ballafaqimi me të kaluarën shpalosen në një moment dramatik.

Vesa Pirulli dhe Faruk Pirulli. Mbesë e gjysh, përballë njëri tjetrit. Për Lëvizjen, për të kaluarën, për të tashmen. Episodi i ri i serialit “Rrushe” është një tjetër dëshmi se përse ky serial ka bërë bujë të madhe në vend. Pas thuajse pesë muajsh në transmetim, seriali i dashur vendor po afrohet drejt fundit të sezonit. E kur fundi është afër, drama nuk mungon.

Cfarë do të ndodhë mes Vesës dhe Farukut? Cfarë fati do të ketë Agim Pirulli? Po Berati dhe Sadik Hoti?